Certificering

ABU

Als PeBa Personeelsdiensten zijn wij lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Met een ABU-erkend bureau loopt u geen risico’s. Wij worden periodiek gescreend door een onafhankelijk instituut. Er wordt scherp gecontroleerd op een concrete toepassing van de CAO, de kwaliteit van de administratieve processen, de tijdige afdracht van sociale premies en belastingen en een degelijke bedrijfsvoering.
Bedrijven die voor een ABU-erkend bureau kiezen, genieten het gemak van de uitzendformule zonder het risico van naheffingen en boetes.

NEN 4400-1 certificaat

PeBa Personeelsdiensten is in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat. Dé norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Het certificaat is het bewijs dat wij op de juiste manier omgaan met onze administratie en daarnaast correct onze belastingen en sociale verzekeringspremies afdragen.

VCU-certificaat

VCU staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Uitzend- en detacheringsbureaus. Het certificaat is bedoeld voor uitzendondernemingen die mensen uitlenen voor werkzaamheden waar verhoogde risico’s aan zijn verbonden. De VCU-norm is gebaseerd op het VCA-systeem voor aannemers. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCU-gecertificeerde uitzendondernemingen zijn op de hoogte van de juiste verhoudingen rondom arbeidsomstandigheden, arbeidsrecht en ziekte. Lees meer over VCU.

VCA-certificaat voor uitzendkrachten

PeBa Personeelsdiensten biedt vakpersoneel de mogelijkheid zich te certificeren. Hierdoor zijn steeds meer uitzendkrachten in het bezit van een VCA-certificaat.

Kwaliteit

Het VCU- en NEN-certificaat en het ABU-lidmaatschap zijn bakens voor solide partners in het kader van veiligheid en de Wet Keten- en Aansprakelijkheid (WKA). U weet zeker dat uw bedrijf op koers blijft en verantwoord haar doel behaalt, als u zaken doet met ons.

PAY OK

PeBa Personeelsdiensten is PayOk gecertificeerd

SNF

PeBa Personeelsdiensten is SNF gecertificeerd