Diensten

Uitzending

Deze week kunt u het werk nog makkelijk aan. Maar hoe zit dat volgende week?
Door ziekte of vakantie kan het voorkomen dat u medewerkers tijdelijk moet missen. Of misschien kent uw bedrijf ook de vaak onvermijdelijke tijdelijke of seizoenspieken.

Via PeBa Personeelsdiensten kunt u snel beschikken over gemotiveerd en ervaren personeel.
We hebben doorlopend ervaren vakmensen voor u klaarstaan, zowel met de Nederlandse als met de Duitse, Hongaarse, Roemeense, Poolse, Tsjechische en Litouwse nationaliteit.

U hoeft zich van tevoren niet precies vast te leggen voor een aantal uren, of voor een bepaalde periode. Uiteraard laat u de administratieve werkzaamheden aan ons over. U betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Detachering

Detachering is interessant voor elk bedrijf dat zoekt naar een optimale combinatie van flexibiliteit en zekerheid.
Soms heeft u voor langere tijd behoefte aan één of meer extra werknemers. Omdat de werkdruk langere tijd te hoog is om het met uw vaste medewerkers aan te kunnen.
Natuurlijk kunt u op zulke momenten besluiten om nieuwe mensen aan te nemen. Maar waar haalt u zo gauw goede medewerkers vandaan? Weet u bovendien al of u ook op langere termijn deze nieuwe mensen nog wel nodig heeft?

Via PeBa Personeelsdiensten kunt u goed personeel voor een vooraf overeengekomen periode inhuren. De medewerkers tekenen een detacheringcontract, waardoor PeBa Personeelsdiensten als juridisch werkgever optreedt en de werkzaamheden bij de opdrachtgever worden uitgevoerd. De overeenkomst duurt zolang u wenst en geeft meer binding voor alle partijen.

Werving en selectie

U heeft een vacature binnen uw bedrijf maar niet de tijd, het budget of kennis om tot een goede invulling hiervan te komen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. PeBa Personeelsdiensten is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in werving en selectie. Alleen bij een geslaagde bemiddeling wordt een tarief in rekening gebracht. Het te betalen tarief is afhankelijk van het niveau van de functie en het bruto loon. Alle wervingsactiviteiten via externe media komen voor onze rekening. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf bij ons op.