Over ons

Over ons

De behoefte aan geschoold vakpersoneel in de technische branche blijft bestaan. Door de open grenzen van de EU liberaliseert en internationaliseert de arbeidsmarkt continu. Deze dynamiek maakt het mogelijk met Duits vakpersoneel te werken om het tekort in Nederland te overbruggen. PeBa bemiddelt in bouw en technisch vakpersoneel voor diverse markten. Vanuit onze vestiging in Duitsland en Nederland bedienen wij de markt efficifiënt.

Onze uitgebreide expertise in diverse branches en ons innovatieve karakter, maken PeBa Personeelsdiensten tot een gesprekspartner die aan een half woord genoeg heeft.

PeBa Personeelsdiensten is aangesloten bij de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen, VCU-gecertificeerd (VCA voor uitzendondernemingen) en wordt jaarlijks getoetst door de SFT (Stichting Financiële Toetsing) op het naleven van betalingsverplichtingen.

PeBa Personeelsdiensten is uw partner in vakmanschap.

Visie

Door de open grenzen van de EU zal de arbeidsmarkt verder liberaliseren en internationaliseren. Dit geeft de Europese arbeidsmarkt een dynamiek waarin PeBa een toonaangevende rol speelt. Het succes en onze onderscheidende kwaliteiten zijn gebaseerd op kernbegrippen die diep geworteld zijn in onze organisatie: betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en respect. Dit uit zich in een hoge mate van vriendelijkheid en vakkennis.

Wij rijken u de “tools” waardoor u uw doelen kunt bereiken.